Latest Posts


Proiecte

Derulam începând cu data de 02.06.2014 un proiectul “Consultanță privind dezvoltarea și promovarea unei platforme integrate de e-commerce și training”

Solutii IoT

Fie ca sunteti o companie mare sau un IMM, un spital sau o universitate, avem cele mai bune solutii pentru monitorizarea mediului din vecinatatea dumneavoastra  

Servicii analiza

Fie ca utilizati echipamentele dumneavoastra, fie ca apelati la noi pentru sistemul integrat, va oferim solutii precise si moderne de monitorizare a calitatii mediului

 

Proiecte speciale

Impreuna cu partnerii nostrii va oferim proiecte speciale de integrare a solutiilor noastre de monitorizare a mediului
in sisteme integrate pentru cladiri inteligente

Solutii

  Sisteme hardware


  Nuvap ProSystem N1


Prima solutie IoT pentru monitorizarea continua a 26 de factori de mediu si facilitarea politicilor de sanatate la locul de munca. Rezultatele sint disponibile in timp real pe orice computer sau dispozitiv mobil.

Datele colectate pot fi utilizate pentru generarea de rapoarte dedicate, urmarind in timp parametrii de interes, pentru identificarea unor tendinte sau pentru programarea unor activitati de remediere.

Exista 3 versiuni hardware diferite ale familiei N1, in functie de numarul de senzori inclusi:

 • N1Basic Device: este modelul de baza, cu 21 parametrii monitorizati

 • N1Radon Device: este similar modelului de baza, la care se adauga masurarea nivelului de gaz Radon

 • N1Plus Device: este modelul cu 26 de parametrii masurati, adaugind monitorizarea de mono- si dioxid de carbon, VOC si formaldehida modelului anterior.

  Descrierea completa a portofoliului o gasiti pe pagina locala a Nuvap. 

Utilizare

Echipamentele Nuvap permit monitorizarea continua a parametrilor mediului de interior. Datele colectate sint trimise si stocate intr-o locatie centralizata, de unde pot fi extrase si utilizate conform nevoilor specifice.

Astfel, datele pot fi urmarite:

 1. in serii de timp real, pe intervale de timp specificate, pe fiecare categorie de senzori, asa cum au fost colectate de senzorul specific;

 2. in serii de timp real, pe intervale de timp pre-definite (ex. orar, zilnic, etc.), pre-prelucrate pe mai multe categorii de senzori ce reflecta un interes specific;

 3. in rapoarte periodice, pe intervalele de timp definite (ex. lunar, trimestrial, etc.), prezentind o vedere generala asupra starii mediului de interior.

Pentru o descriere completa a serviciilor si detalii asupra modului de livrare trimiteti-ne un mesaj. Mai multe detalii despre cum Nuvap se potriveste nevoilor dumneavoastra gasiti pe blog-ul nostru.

 
 

Solutii integrate


Pentru IMM-uri

SBS ofera soluţii integrate pentru monitorizarea mediului de interior și exterior. Scopul acestora este de a ajuta la identificarea poluanților și eliminarea lor pentru asigurarea unui mediu de lucru sănătos.

Soluţiile dezvoltate sunt calibrate pe nevoile fiecărui client, urmărind eliminarea poluantilor şi creşterea performaţei activităţii angajaților.

Pentru aceasta asigurăm consultanţă şi suport în toate fazele de implementare a proiectelor pe care le gestionăm: de la audit şi planificare până la minitorizare și şi raportare.


Printre soluţiile pe care le putem dezvolta se numără:

Monitorizarea în timp real a mediului de interior

Monitorizarea în timo real a mediului de exterior

Solutii de monitorizare periodică

Analiza rezultatelor

Consultanță de specialitate

Odoo text and image block

Pentru companii mari

Fie că administrați un spațiu închiria, că sunteți responsabil pentru întreaga clădire, sau că tocmai construiți o nouă clădire deosebită, SBS poate oferii servicii personalizate pentru nevoile dumneavoastră. Putem
dezvolta servicii permanente sau temporare de monitorizare a mediului de lucru pentru a identifica și elimina poluanții de interior, ce afectează negativ performanța angajaților. Serviciile pornesc de la monitorizarea ocazională și evoluează spre monitorizare sezonieră sau permanentă.

SBS poate dezvolta aplicații care integrează datele monitorizate sau cele rezuktate din prelucrare cu sistemele dumneavoastră de control inteligent al clădirilor (BMS), pentru o eficientizare a activităților de "facility management".

Solutiile pot fi configurate pe module specializate, având în centrul preocupărilor sănătatea celor care lucrează în clădirea dumnevoastră.

Solutiile se bazeaza pe tehnologii moderne, ce oferă rezultatele atât în timp real, cât şi pe termen lung.


Avantaje:

Identificarea imediată a problemelor de poluare în interiorul spațiilor de lucru, înseamnă eliminarea lor în timp util

Ridicarea gradului de satisfacție a angajaților

Creșterea eficienței angajaților prin minimizarea efectelor poluanților asupra sănătații

Îmbunătăţirea comunicării între utilizatorii și administratorii spațiilor de birouri

Acces rapid la informaţiile relevante de mediu din orice punct, în interiorul sau în exteriorul instituţiei

Vizualizare dinamică a informaţiilor astfel incat să faciliteze luarea deciziilor

Oferirea de rapoarte care combină informaţiile de mediu cu potențiale efecte medicale şi administrative asfel încât să se poată analiza tendinţele.

Pentru Parteneri

 In contextul actual, administrarea inteligentă a clădirilor este o cerință obligatorie pentru un grad de eficiență ridicată a activităților de "facility management". Informațiile la zi despre starea spațiilor aflate în răspunderea dumneavoastră poate fi un instrument important în luarea deciziilor ce țin de administrarea spațiilor.
Dacă activitatea dumneavoastră este cea de administrare, SBS vă oferă servicii complete de monitorizare și integrarea a datelor cu sistemele dumneavoastră. Dacă activitatea principală este cea de identificare și evaluare a spațiilor, SBS vă oferă soluția completă de măsurare a până la 26 de parametrii de mediu. Dacă sunteți preocupați de amenajarea spațiilor, soluțiile noastre vă pot descrie precis atât starea inițială, cât și cea existentă după remediere.
Indiferent care este proiectul dumneavoastră, dacă acesta include componenta de monitorizare a mediului, atunci soluțiile și serviciile SBS pot să fie de ajutor.


Avantajele colaborării sunt:

Identificarea stării existente pentru implementarea soluțiilor de management a mediului de interior

Rapoarte punctuale sau periodice

Dezvoltarea de soluții speciale de monitorizare dedicate nevoilor partenerului

Implementarea rapidă a soluțiilor software specializate pentru managementul și prelucrarea datelor

Posibilități de extindere a functionalitaților în funcție de cerințele utilizatorului final

Soluții speciale de monitorizare și analiză de date

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Pentru cei care vor sa stie mai mult

SBS oferă soluţii integrate de training pentru înțelegerea detaliată a modalităților de integrare a datelor de mediu în procesul de administrare inteligentă a clădirilor.

Cursurile oferite pot fi ajustate pentru nevoi speciale care țin de impactul medical al poluanților asupra persoanelor. datele utilizate ca referință sunt date oficiale ale OMS.

Platforma de e-learning e construita cu respectarea standardelor si poate fi accesata si utilizata deocamdata doar ca utilizator inregistrat, fiind un sistem de management educational ce confera siguranta si securitatea datelor.


Platforma poate fi utilizată:

Pentru a oferi administratorilor de clădiri înțelegerea necesității și a elaborării cadrului de monitorizare a mediului de interior
Pentru a descrie celor interesați contextul mediacal și metodele existente pentru măsurare 

Pentru a afla cum se poate dezvolta bază de cunoștințe și o bibliotecă digitală pentru uzul companiei

Servicii

Consultanta utilizare tehnologii IoT

Pentru evaluarea starii curenta a sistemelor existente de monitorizare a calitatii aerului, cat si planificarea acestora in functie de necesitatile, asteptarile clientilor si a bugetelor alocate. Se asigura astfel, proiectarea, implementarea, dezvoltarea sistemului, atat din punct de vedere hardware si software dar si al serviciilor aferente necesare dezvoltarii si mentenantei acestuia.


Design/proiectare

Au drept rezultat specificatiile de proiectare ale sistemului  solicitat de client.


Instalare sisteme de monitorizare

Punerea in functiune a sistemului, de la nivelul de baza, la integrari cu sistemele existente in functiune.


Analiza datelor 

Datele colectate pot fi prelucrate dupa criterii de comun stabilite, iar rezultatul prelucrarilor este prezentat intr-un raport unic sau intr-o serie de rapoarte periodice, pentru a surprinde evolutia in timp a calitatii aerului.


Asistenta tehnica

Suport la cerere sau permanent, in realizarea unor operatiuni specifice asupra propriei instalari a sistemului de monitorizare, conform cerintelor clientului.


Training specializat

Serviciu care consta in activitati de instruire a personalului in vederea formarii de abilitati in domeniul monitorizarii calitatii aerului, cu acoperirea ariilor de interes solicitate. Utilizatorii sistemelor IT implementate pot beneficia de trainig pentru utilizarea la parametrii optimi a acestora , cu performante maxime.


Proiecte speciale

Serviciu prin care Standard Business Solution ofera clienţilor sai posibilitatea de a integra analiza datelor de mediu cu cu alte date semnificative pentru afacerea lor. Prelucrarea datelor poate avea caracter descriptiv sau poate lua forma unui studiu statistic special. Echipa SBS poate acoperii acest studiu integral, sau poate lua participa doar la sectiunile cerute de client.

Dezvoltare de aplicatii personalizate  

Servicii de integrare dinamica a rezultatelor colectarii sau prelucrarii datelor in documente web sau pagini web, sau integrare cu sisteme inteligente de gestiune a cladirilor

Outsourcing

Servicii de administrare, partiale sau totale, ale sistemului de monitorizare a calitatii mediului, in locatiile in care clientulcare doreste externalizarea acestora. Paramentrii procesului prin care clientul poate monitoriza sau verifica aceste activitati vor fi stabilite de comun acord, activitatile desfasurate fiind total transparente.

Servicii locale specifice

ca sa stii ce se intimpla

Pentru clientii si partenerii nostri oferim un set de servicii speciale, asociate monitorizarii calitatii aerului de interior. Acestea includ

1.  Servicii anuale de suport echipament

 • calibrare device

 • extensie garantie

 • mentenanta anuala (toate cele de mai sus, intr-un singur pachet)

2.  Servicii de prelucrare de date

A. servicii realtime - sint potrivite pentru afisarea continua a parametrilor monitorizati individual (ex. pe display in spatiile comune sau in centrul de operatii al firmei de Facility Management) si se pot afisa pe rind toti parametrii masurati. Accesul la dashboard-ul de vizualizare a datelor se poate partaja cu alte parti interesate (colegii de munca, firma de FM, etc.)

B. servicii near-realtime - datele sint agregate pe intervalul dorit de client (ex. zi, saptamina) si trimise dinamic, in forma grafica, catre el. Este in serviciu potrivit pentru afisarea de parametrii compusi/agregati, parametrii diferiti grupati pe acelasi grafic (ex. pot sa am un singur grafic pe care sa reprezint 2 sau mai multi parametrii - CO2 si VOC) sau pentru o reprezentare mai sofisticata (ex. in 2 dimensiuni temporale: ore-din-zi/zile-din-saptamina).

C. servicii non-realtime - sint potrivite atunci cind clientul isi doreste o monitorizare regulata, la intervale de timp. Datele sint colectate si prelucrate, iar rezultatul este trimis sub forma unui raport cu structura standard. Analiza se poate face o singura data sau periodic (ex. trimestrial), caz in care raportul include si o analiza de trend a factorilor masurati.

D. servicii speciale - sint considerate ca si proiecte individuale si includ activitai de tipul:

  • rapoarte de date non-standard, axate specific pentru o anume cerinta a clientului

  • prelucrari suplimentare ale datelor

  • analize pe serii lungi de timp sau pentru site-uri multiple

  • integrare cu aplicatii complexe existente (ex. BMS)

  • prototipuri

  • servicii recurente de instalare si mentenanta on-site

Despre Noi

Echipa Standard Business Solution prin competentele sale ofera o gama larga de    servicii IT&C   , plecind de la expertiza tehnica si operationala solicitata de proiect, pina la modelarea optima a proiectului pe baza cerintelor specifice ale business-ului.  
 •  

  Din 2003

  Pe piata IT&C

  Standard Business Solution 

  Urmariti sa cresteti eficienta si productivitatea afacerii dumneavoastra? Incercati sa fiti mai promt in oferirea serviciilor catre clientii dumneavoastra? Va ganditi la modalitati de a reorganiza si eficientiza lucrul in echipa in si in afara biroului ?

 •  

  Pana in prezent

  Partenerul potrivit

  Standard Business Solution

  Urmariti sa cresteti eficienta si productivitatea afacerii dumneavoastra? Incercati sa fiti mai prompt in oferirea unui mediu sanatos catre clientii sau angajatii dumneavoastra? Va ganditi la modalitati de a reorganiza si eficientiza lucrul in interiorul si in afara biroului?

Solutii  integrate IT&C

Solutia IT perfecta pentru afacerea dumneavoastra

Competentele in domeniul consultantei si serviciilor IT&C  si IoT fac din Standard Business Solution un partener de incredere in dezvoltarea si integrarea solutiilor si serviciilor IT&C care sa genereze responsabilizare, control ridicat, optimizare a timpului si resurselor utilizatorilor acestora.

Standard Business Solution ofera de asemenea  solutii interactive pentru educatie si perfectionarea abilitatilor profesionale .

Proiectele noastre pornesc de la:

 • intelegerea necesitatilor de business ale beneficiarilor

 • dezvoltarea de solutii personalizate, adaptate cerintelor fiecarei companii

 • maximizarea rezultatelor investitiei in solutiile si serviciile IT&C

 • calitatea ridicata a serviciilor si solutiilor pe care le oferin.